torstai 22. joulukuuta 2011

Kirjoittamisesta ja ryhtymisestä - pieniä askelia

Kirjottaessani tietojenkäsittelytieteen gradua vuonna 2004 minulla oli tiettyjä vaikeuksia häiriötekijöiden kanssa. Kirjoittaminen häiriintyi pienimmästäkin syystä ja suoraan sanottuna aloittamisen jälkeen menetin mielenkiintoni koko aiheeseen. Sinällään työssä - kuten 99% graduista - ei ole mitään erikoista eikä hankalaa se on vain kokoelma tietoa jotka lätkin peräkkäin paperille.

Tein aiemmin Batmudiin arean jonka tekeminen tuntui veyvän ja venyvän. Tein päätöksen ottaa pieniä askelmia kerrallaan, mutta ottaa niitä joka päivä. Mies joka kävelee askeleenkin päivittäin kohti vuoren huippua, on huipulla ennen pitkää.  Tein yhden huoneen/esineen tilanteen päivittäin, niinäkin päivinä kun oli vaikeaa. Askel kerrallaan pääsin huipulle myös graduni kanssa, olin päättänyt kirjoittaa vähintään yhden sanan päivässä - Ja kirjoitinkin.

Nyt tarvittaisiin samaa henkeä tähän blogiini, YRITÄN kirjoittaa vähintään yhden julkisen artikkelin viikossa. Se tulee olemaan vaikeaa, mutta niinhän elämän pitääkin olla. Yksityisiin, henkilökohtaisiin muistelmiini käytän kehittämääni tJournal työkalua jonka esittelen vielä toisena päivänä.

Kiitos tästä päivästä, voi hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti